BonusKod.bg bg

bet365 спортни залози онлайн

от Бонус Код до

Чудите се кой е най-лесния начин да направите спортни залози онлайн в bet365? Е, дошли сте на правилното място! В тази статия ще направим цялостен преглед на спортната секция на Бет365 – един от най-известните онлайн букмейкъри в България. Нашето ревю ще обхване най-често обсъжданите параметри на оператора като начален бонус, спортна секция, пазари, коефициенти, платежни методи и други! Искате да научите повече? Е, прочетете статията до самия ѝ край, за да не изпуснете нещо важно!

bet365 спортни залози онлайн

Бонус Описание
bet365 Бонус Код BCODE
Cпорт Получете спортен бонус
Kазино Получете казино бонус
Покер Получете покер бонус

1. Как да си направите bet365 регистрация?

bet365 макс бонус (максимален бонус онлайн)
bet365 Bonus code юли 2024
bet365 Bonus code август 2024
септември 2024 октомври 2024
ноември 2024 декември 2024
януари 2025 февруари 2025
март 2025 април 2025
май 2025 юни 2025

bet365 поддържа процеса на регистрация много прост. Отчасти това е причината този сайт да е толкова успешен, тъй като успява да предложи толкова много, като същевременно поддържа това ниво на използваемост. Регистрацията е доста стандартна като при други букмейкъри описание на бонускодове. За целта ще трябва да отворите официалния сайт на Бет365, като можете да го направите чрез някой от линковете, които ще откриете в тази статия. След като го направите ще трябва да натиснете бутона „Нов Клиент“, намиращ се в горния десен ъгъл на екрана. Натискайки го, пред вас ще се отвори нов регистрационен формуляр.

В него трябва да въведете лични данни, сред които вашите имена, дата на раждане, информация за контакт, адрес и т.н. Те също имат допълнителна сигурност на този етап под формата на четирицифрен ПИН код за сигурност.

И накрая, има предпочитания за вашата часова зона, предпочитания за показване на коефициенти и поле за въвеждане на специален bet365 бонус код. Може да го намерите в свързаната статия.

След като въведете всички данни, трябва да потвърдите, че имате навършени 18 години и сте готови. Вашите банкови детайли могат да бъдат попълнени и на по-късен етап, но имайте предвид, че банковите ви детайли, трябва да съвпадат с въведените от вас лични данни. Когато въведете всички детайли и направите вашия депозит, можете официално да започнете с вашите първи спортни залози в bet365!

2. Начална оферта на спорт в Бет365

Следващата стъпка, след като си направите вашата регистрация и първи депозит, е време да започнете с вашите залози в bet365. Е, какъв по-хубав старт на залозите от началния бонус? Бет365 предлага изключително апетитна начална оферта за нови клиенти, наречена Оферта Нова Сметка. Тя е под формата на 100% от първия ви депозит до 100 лева! Имайте предвид, че офертата е валидна само след квалифициращ депозит от минимум 10 лева. Началният бонус е валиден за секциите Спорт и На Живо, където можете да правите bet365 залози на живо.

2.1 Важни условия за бонуса

Подобно на всяка друга бонус оферта, промоцията на Бет365 също има своия условия, които трябва да спазите, за да превърните вашата бонус сума в реални средства. Първото условие е да изискате бонус офертата в размер на 30 дни след вашата регистрация. Второто условие е да направите квалифициращи залози на обща стойност сумата на вашия депозит. Минималният коефициент за тези залози е поне 1.20. Имайте предвид, че платежни методи PayPal, PaysafeCard и Skrill не са валидни за получаване на бонус офертата.

Повече информация за бонуса можете да намерите на официалния уебсайт на bet365, където ще разберете повече за промоцията и за това как да я използвате за направата на bet365 спортни залози онлайн.

3. Какви спортове има в bet365?

bet365 не случайно е един от най-известните онлайн букмейкъри в света. Много опитни фенове на хазарта са споделяли многократно, че в Бет365 намират всичко, което търсят от един хазартен оператор, и ние смятаме, че са напълно прави. Що се отнася до тяхната спортна секция, можете да правите спортни залози в bet365 на над 30 различни спортни дисциплини. Присъстват както известните спортове като футбол, тенис и баскетбол, така и електронни спортове, колоездене, хокей и дори моторни спортове. Спортовете в bet365 са разделени по различни категории, включващи Зимни спортове, Моторни спортове и други. Ако ви липсват някои спортове може да погледнете сайта на 8888, който предлага толкова интересни спортове като галски футбол, кабади и флорбол междъ другото. Регистрация с 8888 промокода е много лесна и бърза.

Пазарите за залог са многобройни, като за водещите футболни лиги като Английската Висша Лига можете да намерите над 150 различни пазара само за един мач! Можете да поставите bet365 спортни залози онлайн на различни пазари, сред които познатия ни 1Х2, Азиатски хендикап, Двоен Шанс, Двата отбора да отбележат, Точен резултат, Общ брой Голове, Корнери, Картони и др.

4. bet365 спортни залози на живо

Както вече споменахме, можете да поставяте и bet365 спортни залози на живо. За целта ще трябва да влезете в специалната секция На Живо, намираща се в горния ляв ъгъл на вашия екран.

Почти всеки наличен спорт в секцията Спорт е наличен и в секцията На Живо. При влизане в секцията, ще видите всички водещи спортни срещи, които се играят в момента и на които можете да поставите вашите залози на живо bet365. Обикновено наличните пазари за bet365 залагания на живо са Краен победител, Азиатски хендикап и Кой ще отбележи следващия гол. Имайте предвид, че коефициентите постоянно се променят, така че ще трябва да сте изключително бързи с вашите залози.

4.1 bet365 Кешаут

Една много отличителна черта на Бет365 е тяхната Кешаут функция, налична за всички bet365 залагания на живо. Тя е в два варианта – цялостен и частичен кешаут. Какво значи това? Това значи, че тази функция ви позволява да затворите изцяло или частично вашия залог преди края на самото събитие. Разбира се, печалбата, която ще вземете, ще бъде по-малка, в сравнение с нормален залог, но така поне ще бъдете сигурни, че няма да загубите залога си. Цялостният кешаут затваря напълно залога ви, докато частичният ви позволява да затворите определена сума от него, която да ви изплати букмейкърът, и да продължите да играете с остатък от залога ви! За тази функция може и проверите Алфауин - подробности за него ще намерите в другата ни статия заедно с Alphawin бонус кода.

4.2 bet365 Гледане на живо

Друг много голям плюс на bet365, отново свързан с опцията за спортни залози на живо, е тяхната опция за гледане на живо на спорнти събития! Тази функция ви позволява да гледате множество спортни срещи на живо в реално време напълно безплатно, стига да разполагате с пари във вашата онлайн сметка или сте поставяли bet365 спортни залози онлайн през последните 24 часа.

В случай, че дадената среща няма онлайн стрийм, Бет365 предлага анимациа в реално време, която показва всеки важен момент от срещата, така че няма за какво да се притеснявате!

5. Методи за депозит и теглене в bet365

Преди да започнете с вашите bet365 спортни залози онлайн, ще трябва първо да направите квалифициращ депозит в платформата. Можете да направите вашия bet365 депозит чрез множество различни платежни методи, сред които дебитна карта, банков превод и дори някой онлайн портфейл. Всички налични платежни методи можете да откриете в тази таблица, само имайте предвид, че Skrill и Paysafecard не са валидни методи за получаване на началната оферта.

Платежен метод Минимален депозит Минимално теглене Време за теглене
Дебитна / Кредитна карта(VISA, Mastercard, Maestrocard) 10 лева 20 лева От 2 до 3 дни
Easypay 10 лева 20 лева До няколко часа
Epay.bg 30 лева 20 лева До няколко часа
Банков превод 200 лева 75 лева От 3 до 10 дни
Skrill 10 лева 20 лева До няколко часа
Skrill 1-Tap 10 лева 20 лева До няколко часа
Neteller 25 лева 25 лева До няколко часа
Paysafecard 10 лева 20 лева До няколко часа
Cashterminal 10 лева - -
Apple Pay 10 лева - -

6. Бет365 Мнения и оценка

Като за завършек на нашето bet365 ревю, смятаме, че букмейкърът определено си заслужава милионите позитивни оценки. Все пак, няма как да си на толкова конкурентен пазар толкова време без да предлагаш нещо отличително на своите клиенти. Бонус код е наличен както в bet365 така и за други игри на Microsoft или Xbox. С такъв игра става още по-вълнуваща.

Компанията има изключително забележителни черти, сред които – отличителна Спорта секция, множество пазари за bet365 спортни залози на живо, отлична клиентска поддръжка, страхотен начален бонус, огромно разнообразие от платежни методи и други. Това е само малка част от всичките аспектите, с които онлайн букмейкърът доминира над своите конкуренти по цял свят.

Смятате, че хазартният оператор ви допада? Е, какво чакате тогава?! Започнете с вашите bet365 спортни залози онлайн още днес, регистрирайки се в сайта чрез някой от нашите линкове!

коментар Bet365СпортниЗалозиОнлайн
Коментари (0)
Играйте отговорно