BonusKod.bg bg

Как се залага на голмайстор?

от Бонус Код до
Как се залага на голмайстор?

Ако искате да се възползвате максимално от предложенията на букмейкърите, за да си осигурите добра печалба, трябва да знаете как се прави залози на голмайстор. Никой, разбира се, не е казал, че не може да печелите и без този пазар, но ако разгледате поне веднъж коефициентите за голмайстор, ще разберете какво изпускате, ако не си опитате късмета там. Поради факта, че на терена има 22 футболисти и една значителна част от тях са офанзивни (в зависимост от схемата, стила, стратегията и пр.), прогнозите на голмайсторите от една страна осигуряват добри коефициенти, а от друга – предвидимост, в завимост от качествата на футболистите.

Залозите за голмайстор са един от малкото – и дори може би единственият – индивидуален пазар във футболните залози, т.е. залог в отборен спорт, чрез който залагате на отделен спортист. Те са любими на много от напредналите в спортните залагания, защото при необходимите проучвания и усет, могат да донесат добра печалба. В тази статия ще видим как да правим залози за голмайстор, какво представляват тези залози и как можем да спечелим от тях.

1. Какво са залози за голмайстор?

Във футбола основната цел е отбелязването на голове, затова е съвсем логично да има залози за голмайстор. Най-общо казано, това е залог, в който трябва да познаете кой ще отбележи гол. Тези залози биват различни видове, но да вземем основния залог – за отбелязване по всяко време – и да видим какво представлява. Ако имаме например мач между Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, в предложенията ще бъдат изредени имената на футболистите и срещу всяко ще има коeфициент. Ако коефициентът например на Ерлинг Холанд да отбележи по всяко време е 2.20, то заложилите на това събитие ще спечелят с този коефициент, ако норвежецът се разпише в мача, без значение кога. След като видяхме какво са залозите за голмайстор, струва си и да погледнем букмейкъри, които предлагат безплатни промо кодове за да залагането да е още по-изгодно.

Highest bonus on the market
До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365

2. Видове залози за голмайстор

Видовете залози за голмайстор обикновено са три – първи голмайстор, голмайстор по всяко време и последен голмайстор. Към това понякога може да има и коефициенти за отделни футболисти – дали ще отболежи, какъв брой голове ще отбележи и пр. Освен за голмайстор можете и да правите залози за точен резултат. Въпреки, че са малко по-трудни за предвиждане дават още по-силни емоции.

Както можете да се досетите първият голмайстор е само един – всички заложили за него ще спечелят, ако той отбележи пръв, а останалите ще загубят. Същото важи и за последния голмайстор.

Голмайсторите по всяко време обаче могат да бъдат много, така че не се колебайте да заложите на повече от един играч в един и същ мач, ако сте сигурни, че всичките ви избранници ще отбележат.

Също така първият и последният голмайстор също са играчи, отбелязали „по всяко време“, затова ако не сте сигурни кога ще вкара конкретен футболист, можете да играте на по-сигурно с този залог.И разбира се, ако в мачът има само един гол, голмайсторът е и първи, и последен и голмайстор по всяко време.

Друго важно условие при тези залози е, че се броят само головете вкарани в противниковата врата. Автоголовете не се зачитат при залозите за голмайстор.

3. Как да спечелим от залози за голмайстор?

Нека видим какви основни стратегии можем да използваме, за да спечелим от залози на голмайстор. За да познаем кой ще отбележи гол, кой ще отбележи пръв или последен, трябва да вземем предвид много фактори, най-важните от които са профила на всеки футболист, моментната му форма, представянето му срещу този конкретен съперник и разбира се – шанса да попадне в състава. Ще ви предложим някои разсъждения, които могат да ви помогнат да правите залози за голмайстор и да печелите от тях. При желание да разгледате и други възможности за футболно залагане погледнете и правила за залагане на хендикап, който ви дава много интересни опции.

  • В някои отбори има изявени голмайстори – звезди на отбора, които бележат в почти всеки мач, а понякога видимо превъзхождат съотборниците си по класа. Шансът такива звезди да отбележат е голям, което означава и че коефициентът е малък, но пък можете да опитате редовно да залагате за голмайстор на такъв играч и така да натрупате печалба, дори с малък коефициент. Възможност за по-висок коефициент при тези играчи дава и опцията за първи голмайстор.
  • Работата на защитниците е да спират атаките на противника, но не малко защитници бележат често, например заради ръста си при ъглови удари, или ако са добри в изпълнението на статични положения. Има защитници, които отбелязват по-често от други и ако направите съответното проучване, можете да се възползвате от по-високия коефициент на играчите на този пост, за да имате добра печалба.
  • Вратарите рядко отбелязват голове, но понякога се случват вратари, които изпълняват дузпи или дори влизат в наказателното поле на противника, когато задължетилено трябва да се отбележи гол в последните секунди на мача. Шансът вратар да вкара гол е малък, но затова коефициентите са доста примамливи. Имайте също предвид, че ако вратарят стане голмайстор, то ще е или от дузпа, или ще е последния голмайстор.
  • Добрите изпълнители на статични положения – наказателни удари, и най-вече дузпи са добра опция за залог за голмайстор, без значение на кой пост са. Много отбори си имат щатни „дузпаджии“, които рядко изпускат. Залогът за такъв футболист да отбележи по всяко време е доста добър избор.
  • Не трябва да подценяваме факта и кой е противникът. При отборите, които се срещат често, нерядко се получава така, че конкретен футболист винаги или почти винаги успява да отбележи срещу точно този отбор. Добре проверете последните няколко мача между отборите, които ще играят и вижте, дали случайно няма футболист, който (почти) винаги успява да се разпише.
  • Предпоставка за явлението от предишната точка могат да бъдат различни фактори, и един от тях е колко добре голмайсторът познава играчите на противника. Често се случва футболист да отбележи срещу бившия си тим, което е доста логично, ако се замислим, че той е тренирал с тези хора в продължение на месеци или години. Същото важи и ако някой от футболистите играе срещу съотборници от националния си отбор.
  • Треньорите често имат футболисти, които държат на скамейката и ги пускат в игра, когато трябва да се „спасява“ мача. Ако знаете кои са тези „козове в ръкавите“ на всеки отбор и видите, че мачът предполага развитие, при което ще се стигне до нужда да бъдат използвани, спокойно можете да заложите за голмайстор на такъв играч. А шансът това да е последният голмайстор, не е малък.

Можем да продължим с още идеи, но сме сигурни, че тези са ви достатъчни и вие ще можете сами да изберете най-добрата стратегия за да печилите от залози за голмайстор. Ако обаче искате друг вид полулчрни залози за избор предлагаме ви залози за над/под, които са достъпни почти за всеки мач и са по-малко рисковани от тези за голмайстор.

bet365
bet365
Бонус Спортове
До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365
Betano
Betano
Бонус Спортове
Начален бонус 100% до 300 лв + до 30 лв безплатен залог
промо код
Palms Bet
Palms Bet
Бонус Спортове
100% до 300 лева

4. Къде да правим залози за голмайстор?

Залозите на голмайстор са популярни и ще ги намерите при повечето легални български букмейкъри, особено ако играят водещи отбори. Имайте предвид, че тези пазари понякога се появяват по-късно и могат да търпят промени, ако стане ясно, че е по-малко вероятно даден футболист да играе в мача. Напомняме, че на българския пазар можете да намерите много добри коефициенти при Бетано, Бет365 и ПалмсБет, които са едни от водещите в страната и със сигурност ще ви предоставят възможност за залози на голмайстор. Вече знаем как се залага на голмайстор, затова нека завършим тази статия и всеки да погледне какви мачове ни очакват тази седмица и какво можем да спечелим от тях чрез залози на голмайстор.

коментар КакСеЗалагаНаГолмайстор?
Коментари (0)
Играйте отговорно