BonusKod.bg bg

Конкурс за прогнози 1Х2

от Бонус Код до
Конкурс за прогнози 1Х2

Ако обичате спорта и футбола в частност, следите, прогнозирате и залагате на мачове, сайтът Бонускод е точното място за вас, където освен актуална информация за бонус кодове, можете да се включите напълно безплатно в конкурса за прогнози 1Х2, в който на базата на вашите умения за прогнозиране на мачове можете да печелите награди без никаква инвестиция. Неке видим за какво става въпрос.

1. Безплатен конкурс 1Х2

Макар нашият сайт да се концентрира върху бонус кодове за букмейкърски сайтове, ние подготвихме тази типстърска лига за прогнози 1Х2, която е подходяща за голям кръг от потребители. Активно залагащите, напреднали типстъри с успешни прогнози имат шанс да премерят силите си с други познавачи на футболната игра и да се надяват дори на редовна печалба. За начинаещите, които залагат отскоро, или тепърва им предстои да се впуснат в света на залозите, това е добра възможност да изпробват и затвърдят уменията си без да рискуват средства. За тези пък, за които светът на хазарта е чужд и нямат желание да дават и стотинка за залози, но все пак обичат да анализират играта и прогнозират изхода от срещите, това е чудесна възможност да го на високо ниво напълно безплатно и да сравнят уменията си с другите.

Нашият 1Х2 конкурс за прогнози изисква единствено регистрация на сайта ни и предлага както седмичнични награди, така и ежедневни емоции за всички със състезателен дух. Ако сте фенове на басектбола може и да се включите в другия ни конкурс - Типстър Лига НБА.

2. Конкурс за типстъри 1Х2 – как да участваме?

Участието в безплатния 1Х2 типстърски конкурс на сайта Бонускод е изключително лесно. Всичко, от което имате нужда е активен акаунт и футболни познания. Затова, регистрирайте се на сайта Бонускод и изберете „Присъедени се към конкурса“.

Всеки ден ще получавате въпроси, в които ще трябва да предвидите изходите от дадени двубои – 1, Х или 2, т.е. ще попълвате фиш с избрани срещи. В зависимост от това, дали познаете и каква е вероятността на събитието, което сте познали, ще получавате точки. Играта е много динамична, администраторите ще добавят въпрос всеки ден и много бързо можете да пропаднете или да се издигнете с много места в общата класация.

След завършване на цъкъла с въпроси, администраторите ще качат резултатите в рамките на 72 часа от приключването на последната среща. Тогава ще можете да видите и промяната в класирането, като ще може да се връщате и да проверявате предишните седмици. След участие в нашия конкурс определено ще сте по-сигурни в реалното залагане. Най-лесният начин е да започнете с избранния бонус без депозит, който ви предлагаме.

Всичко е много интуитивно и ще се ориентирате без проблем в интерфейса на играта.

Нещо важно, което ще намерите и в подробното описание на правилата – не се позволява участие с повече от един акаунт в конкурса. Ако се опитвате да хитрувате акаунтите ви могат да бъдат блокирани, а вие – дисквалицирани от играта.

3. Конкурс за типстъри 1Х2 – награди

Участието в конкурса за типстъри 1Х2 на Бонускод е напълно безплатно, но това не означава, че от него не можете да спечелите. Предлагаме награден фонд от €150 всяка седмица, което никак не е малко като за безплатно състезание. Още повече, наградата се разпределя между първите седем участници, което ви дава шанс за печалба дори, ако не успеете да зъвършите на първо или в първите три места.

Не пропускайте, че е важно да въведете своите финансови данни, за да можете да получите награда, в случай че се класирате на едно първите 7 места в съответната седмица. Както споменахме, играта е много динамична и класиренето може да се преобърне само с една позната изненада, затова не губете надежда, че можете да сте сред победителите за седмицата.

Независимо дали сте професионален типстър, начинещ в залаганията, или искате да сравните компетенцията си с други участници в забавна и динамична игра напълно безплатно, не се колебайте да се присъедините към Конкурса за прогнози 1Х2 на сайта Бонускод като си създадете акаунт, регистрирате се за участие и започнете да прогнозирате мачовете, което може да ви направи един от седемте печеливши за седмицата. И не збаравяйте, че на сайта ни може и да намерите бонус кодве за реални букмейкъри като например бонускод за палмс бет.

4. Често задавани въпроси

4.1 ❓ Какво е Конкурс за типстъри 1Х2?

Конкурсът за типстъри 1Х2 е безплатен типстърски конкурс за прогнозиране крайния изход н а футболни срещи, който се провежда на сайта за промо оферти и букмейкърски бонуси Бонускод.

4.2 ❓ Как се играе в Типстърския конкурс 1Х2?

Всеки ден ще имате възможност да попълвате фиш с въпроси за крайния изход (1, Х или 2) на избрани от администраторския екип футболни срещи. За правилно познат знак, ще получавате точки на базата на коефициент. В края на седмицата, в зависимост от получените от вас точки, ще получите своето място в седмичното класиране.

4.3 ❓ Мога ли да учааствам с повече от един акаунт в конкурса 1Х2?

Всеки потребител може да участва само с един акаунт, всички опити за измата ще бъдат санкционирани.

4.4 ❓ Какви са наградите в конкурса за прогнози 1Х2?

Наградният фонд на конкурса е €150, той се раздава на седмична база на първите седем участника в седмичното класиране. Водачът в класирането взима €50, а класиралите се между 5-то и 7-мо място – по €10. Именно заради тези награди се заслужава да се включите в конкурса за прогнози 1Х2.

коментар КонкурсЗаПрогнози1х2
Коментари (0)
Играйте отговорно