BonusKod.bg bg

Как се залага на завишени коефициенти

от Бонус Код до
Как се залага на завишени коефициенти

Днес ще ви запознаем с едно явление, което става все по-популярно в света на спортните залози, т.е. ще ви разкажем как се залага на завишени коефициенти и какво всъщност означава това. Както знаете пазарът на спортните залагания в България претърпя големи промени през последните години и месеци и в момента конкуренцията между букмейкърите е огромно. Легалните букмейкъри са много, затова всеки иска да привлече повече потребитили.

Няма начин да не сте забелязали колко известни личности са ангажирани в реклами на букмейкъри и колко много телевизонно време и билбордове заемат именно рекламите на сайтове за залози и казино. Но какво всъщност привлича потребителите при даден букмейкър? Точно така – коефициентите! Най-добрият начин да спечелиш повече потребители е да предлагаш по-добри коефициенти. Дори бонус кодовете, за които можете да прочете подробно на нашите страници, са нещо, което има значение най-вече при регистрация. Но коефициентите са това, което привлича и задържа залагащите на даден сайт. Затова букмейкърите се стараят да предлагат по-добри коефициенти и един от начините да го правят придобива все по-голяма популярност. Продължете да четете за да видите как се залага на завишени коефициенти.

1. Какво представляват завишените коефициенти?

Завишените коефициенти, предлагани също от букмейкърите като коефициенти с 0% марж, са ставки за дадено събитие, които са значително по-високи от обикновено. Всеки от легални букмейкъри в България с лиценз избира определени срещи за деня, за които да предложи залози с по-високи коефициенти.

Ако изберете например залагане на мач със завишени коефициенти на Бетано и сравните предложението с това за същия мач на други букмейкъри, ще видите съществена разлика, при която залагането на това събитие при друг букмейкър би било доста неразумно. А може да разчитате на това, че Бетано ще ви даде наистина добри ставки, особено когато става дума за залагане със завишен коефициент. Коефициентите в този мач ще са по-различни и в самия сайт на Бетано, ако го сравним със среща с подобно равновесие на силите. Друг важен аспект на това е, че коефициентът при завишената ставка няма да започне да пада, когато букмекърът започне да получава по-голямо количество залози, както става при обикновените коефициенти.

Накратко казано, завишените коефициенти са нещо като промоции или дори подаръци от букмейкърите, с които те се стремят да борят конкуренцията. За всеки залагащ е добре да следи тези оферти и да се възползва максимално от тях, защото те наистина дават изключителна възможност за печалба. Ако искате да си увеличите шансове за нея още повече възползвайте се от промокодове за български букмейкъри предлагание за нови потребители при регистрация на сайта за залагане.

Трябва да отбелижим и още нещо. Като всяко предложение, което дава значително предимство на залагащия пред букмейкъра, и тук има условия, които предпазват последния. Едно от тях е, че се залага само преди началото на мача и завишените коефициенти не важат след започване на срещата. Може да се запознете подробно с тези условия на страниците на букмейкърите.Въпреки всичко обаче, завишените коефициенти си остават голям подарък, който не бива да отказваме.

2. Как се залага на завишени коефициенти?

И сега към същиниския въпрос – как се залага на завишени коефициенти така, за да се спечели. Трябва да започнем с това, че за да се спечели, не трябва да има колебание дали тази оферта си заслужава. Завишените коефциенти винаги си заслужават, затова ако сте лоялен на един букмейкър преглеждайте редовно предложенията му за завишени коефициенти и се опитайте – дори този мач да не представлява голям интерес за вас – да се възползвате от коефициентите, като помислите какво все пак бихте прогнозирали. Дори и по-малка сума би си си струвала залога, при положение, че коефициентите са значително по-високи, отколкото биха били, ако този мач не беше в офертата. Не е казано, че трябва да го правите всеки ден, но преглеждайте редовно предложенията и се опитайте да направите проучване за конкретния мач.

Предложенията за завишени коефиценти значително улесняват избора в ситуациите, в които се чудим на кой мач да заложим днес. Няма начин да не ви се е случвало да искате да играете, да направите оборот или просто да прибавите адреналин към някой от всички скучни за вас мачове по телевизията днес, но не можете да решите кой точно. Е, завишените коефициенти решават този въпрос. Проучете мача, изберете залога и разумна за него сума, заложете и се насладете на тръпката. При желание за по-сигурен залог предлагаме да опитате залагане на над/под, което статистично ви дава по-голям шанс за печалба.

Факт е, че една част от залагащите предпочитат лоялна игра при един букмейкър и имат само една сметка. Немалко играчи обаче имат отворени сметки при повече букмейкъри, най-малкото за да могат да се възползват от началните им бонуси. Ако и вие сте от тях, залагането и печалбата от завишени коефициенти стават още по-лесни. Изборът ви за мачове с завишени ставки вече е по-голям и дори да имате любим, титулярен букмейкър, може да си харесате завишен коефициент при някой от другите. Или пък ситуация, в която много искате да заложите на конкретен мач и сте сигурни в прогнозата си – не бързайте да го правите и проверете дали някой от вашите букмейкъри не предлага за него завишени коефиценти с 0% марж.

Highest bonus on the market
До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365

3. Къде има завишени коефициенти?

Завишените коефиценти са оферта, която можете да намерите при началната страница на букмейкърите, или в специален за това раздел. Обикновено, за да не бъдат пропуснати, препратка към мача със завишени коефициенти има на видимо място. Препоръчваме ви да преглеждате предложенията на Бетано, защото там коефицинтите наистана са добри. Регистрация с бетано промо-кода дава ви и специални бонуси за добре дошли.

Бет365 също има в предложението си добри оферти с 0% марж, не пропускайте да проверите какво се прадлага на сайта.

PalmsBet все още не предлага тази опция, но за сметка на това е един от най-проверените сайтове за залози, при който може да намерите много други изгодни предложения, които ще компенсират тази липса.

bet365
bet365
Бонус Спортове
До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365
Betano
Betano
Бонус Спортове
Начален бонус 100% до 300 лв + до 30 лв безплатен залог
промо код
Palms Bet
Palms Bet
Бонус Спортове
100% до 300 лева

4. Често задавани въпроси - завишени коефициенти

4.1 ❓ Какво са завишени коефициенти?

Завишените коефициенти или тези с 0% марж са значително по-високи коефициенти на избрани от букмейкъра мачове. Коефициентите за тези мачове са осезаемо по-високи от тези, при останалите букмейкъри.

4.2 ❓ Какво печели букмейкъра при завишените коефиценти? Къде е уловката?

Букмейкърите предлагат завишени коефициенти с цел да привлекат повече потребители, поради голямата конкуренция на пазара. Няма уловка в завишените коефициенти.

4.3 ❓ Как се печели от завшинети коефиценти?

Всичко се състои в това да се преглеждат редовно предложенията при любимия букмейкър, или още по-добре – при повече от един букмейкър, и да се взима по-смело решение в полза на залагане на този мач, дори и с по-малка сума. Завишените коефиценти са подаръци, които не бива да се изпускат. Затова не се чудете как се залага на завишени коефициенти, а вижте предложенията и залагайте.

коментар Как се залага на завишени коефициенти
Коментари (0)
Играйте отговорно