BonusKod.bg bg

Типстър лига Global Leagues

от Бонус Код до
Типстър лига Global Leagues

Ако обичате спорт и мислите, че допълнителни печалби и състезателни емоции няма да ви навредят, то нашата Global Leagues типстър лига е точно за вас. Това е типстърски турнир за хора, които следят Global Leagues и имат достатъчно знания и усет да прогнозират футболни мачове. С награди от $150 седмично и $5 дневна награда за най-добрия фиш, това състезание наистина си заслужава. Най-голяма тръпка обаче не е в печалбата, а в това да бъдеш първи сред всички прогнозиращи. Продължете да четете за да разберете как можете да се включите, прогнозирате и печелите в Global Leagues типстър лига – едно състезание за любителите на футбола и Global Leagues.

"Global Leagues" е състезание, в което можете да давате своите съвети за мачове извън ТОП 5 футболни лиги в света. Ако харесвате нишови футболни лиги или искате да научите повече за тях, това е нещо за вас.

1. Типстър лига Global Leagues: Предистория

Лигата се радва на огромна популярност не само в Америка, но и в целия свят. В нея играят най-добрите и най-скъпоплатени футболисти. Мачовете и тяхното предаване на живо по телевизията и онлайн предизвикват огромен интерес по целия свят, а всеки футболен фен на планетата има любим отбор от Global Leagues. Това постепенно превръща срещите от Global Leagues не само в атрактивни за гледане сблъсъци, но и в любими събития за спортни залози. Ако и вие имате знания за футбола може да ги проверите както у нас в Global Leagues конкурса така и на сайтове на букмейкъри. С бонус код в бет365 ще ви по-лесно да започнете.

„Global Leagues“ е всичко за футболните лиги по света. Независимо дали става въпрос за американската MLS или лигата на Саудитска Арабия, която набира популярност в момента, ще ги намерите в нашето ново състезание. Това е типстър конкурс с награди, който ще ви мотивира да ставате все по-добри в прогнозите си. Продължете да четете и в следващия раздел ще видите как можете да се включите в най-добрия типстър конкурс за Global Leagues.

2. Как да се включим в Global Leagues типстър лигата?

Включването в нашата Global Leagues типстър лига е изключително лесно. Процесът е същият като при други безплатните ни конкурси като типстър конкурсът 1х2. Всичко, което трябва да направите е да създадете акаунт на нашия сайт и можете да направите това напълно безплатно само за броени секунди. Просто кликнете на линковете към Global Leagues типстър лигата предоставени в статията и напишете потребителското име, което искате да използвате, вашия имейл и парола.

Global Leagues типстър лигата не е единственото нещо, до което ще имате достъп след регистрацията. На потребителите на нашия сайт предлагаме ревюта на букмейкъри, казино промоции и бонуси за залагания, всичко напълно безплатно. Можете да се регистрирате или логнете в сайта Бонускод и чрез социални мрежи и платформи като Туитър, Фейсбук или Гугъл.

3. Как да играем в Global Leagues типстър лигата за прогнози?

Участието в Global Leagues типстър лигата е изключително лесно. След като сте си създали акаунт на сайта и сте кликнали „присъедини се към турнира“, вече можете да започнете. За всеки ден на Global Leagues типстър лигата администраторският екип ще публикува определени мачове и въпроси към тях, заедно с брой точки. Вие трябва да отговорите на въпросите, публикувани от екипа, и ако прогнозирате правилно развитието на събитията, получавате точки. Човекът с най-много точки в края на кръга ще спечели и участва за звездна награда. Ще стигнем до наградите съвсем скоро, но преди това нека видим как работят точките и коефициентите.

Не е така лесно както просто прогнозирането на изход от двубоя, защото всеки би избирал най-вероятните възможности за да може да спечели възможно най-много точки. Коефициентите служат за генериране на брой точки за всяка вярна прогноза. Т.е. ако сте избрали развой на събитията, който според коефициентите е по-малко вероятен, но все пак се случи, ще спечелите повече точки, отколкото бихте спечелили при избора и осъществяването на другата, по-вероятна според коефициентите възможност.

Highest bonus on the market
Типстър лига Global Leagues с наградния фонд $185 всяка седмица

Същото е като при залагането на събития – ако заложите на определено събитие с висок коефициент, ще спечелите повече, отколкото бихте спечелили от залагенето на нисък. По същия начин работят и точките в нашата Global Leagues типстър лига. Колко по-висок е коефициентът за вярна прогноза, толкова повече точки ще спечелите и по-голям шанс ще имате за добро класиране.

Все пак трябва да знаете, че ако направите грешна прогноза няма да спечелите никакви точки и тук идва моментът на познаването на играта и способностите за точни прогнози. Трябва да знаете кога да заложите на някой аутсайдер и кога да играете на сигурно, за да спечелите максимален брой точки. Ако сте сигурни в това можа и да залагате на спортните залози в Бетано.

4. Global Leagues тиспстър лига – как да печелим?

Може да гледате много Global Leagues, но това не означава задължително, че можете успешно да прогнозирате изходите от мачовете. Все пак, ако следите лигата или дори само познавате имената на отборите, това е един добър старт и можете да изпробвате късмета си дори без да правите проучване. Участието в нашата Global Leagues типстър лига е напълно безплатно, а има и награди, затова защо да не опитате? Global Leagues типстър лигата може да ви послужи и като ценен безплатен опит, ако тепърва планувате да прогнозирате мачове, правейки реални залози при букмейкър.

Погледнете формата на отборите, които играят, дали единият не е в добра серия, а другият не изпитва трудности в последните мачове. Винаги проверявайте формата на отборите като домакин и като гост. Ако отборът изпитва трудности като гост, но се спревя добре като домакин и следващата среща е на домашен терен, може би си струва да заложите на него.

Винаги проверявайте новините преди срещата, ако ключов играч е контузен това може се отрази сериозно на представянето на отбора и крайния изход. Също така, ако играч с по-малко значение е контузен, това също може да се отрази негативно на представянето, но не и на коефициентите, което ви дава по-голям шанс за точки в нашата Global Leagues типстър лига.

И накрая, опитайте се да анализирате тактическите схеми на отоборите. Това, че един отбор е в дъното на таблицата и с по-слаби футболисти, не означава, че в дадена среща той не може да надделее с по-добра тактическа игра. Запомнете, че се борите за точки, а точките се дават на базата на коефициенти. Колкото по-голям е коефицентът, толкова повече точки ще спечелите, затова търсете къде могат да се получат изненади, за да имате по-голям шанс за награда. И като говорим за награди, нека видим в следващия раздел в какво се изразяват те.

5. Global Leagues типстър лига – Награди

Има гарантиран награден фонд от $150 всяка седмица в нашата Global Leaguesтипстър лига. Това е доста голяма сума за състезание, в което всеки може да се включи безпалтно, а награда печели не само първият в класирането.

Наградният фонд е разделен на няколко нива, като победителят печели най-голяма награда, но играчите до 7-мо място също печелят. Освен това, има бонус награда за играчът с най-добър резултат всеки ден. Така че, дори ако изглежда, че нямате шанс за първо място, все пак можете да спечелите награда и това е, което прави нашата Global Leagues типстър лига много добра възможност за всеки, който се включи.

Не забравяйте, че трябва да се регистрирате на нашия уебсайт и да добавите данните на Вашата банкова сметка. Проверете добре дали всичко съвпада, защото по тази сметка ще ви бъдат превеждани евентуалните награди. Проверете данните на Вашата сметка, за да не останете разочарвани, ако спечелите награда.

Така че, какво чакате? Има награди за печелена в нашата безпалтна Global Leagues типстър лига, затова побързайте да се присъедините сега!

коментар ТипстърЛигаGlobalLeagues
Коментари (0)
Играйте отговорно