BonusKod.bg bg

Типстър лига НБА

от БонусКод до
Типстър лига НБА

Ако обичате баскетбола и мислите, че допълнителни печалби и състезателни емоции няма да ви навредят, то нашата НБА типстър лига е точно за вас. Това е типстърски турнир за хора, които следят НБА и имат достатъчно знания и усет да прогнозират баскетболни мачове. С награди от $150 седмично и $5 дневна награда за най-добрия фиш, това състезание наистина си заслужава. Най-голяма тръпка обаче не е в печалбата, а в това да бъдеш първи сред всички прогнозиращи. Продължете да четете за да разберете как можете да се включите, прогнозирате и печелите в НБА типстър лига – едно състезание за любителите на баскетбола и НБА.

Националната баскетболна асоциация (НБА) е най-популярната мъжка баскетболна лига в Съединените щати и Северна Америка като цяло, в която се състезават най-добрите отбори и баскетболисти. Почти без съмнение е, че това е и най-добрата баскетболна лига в целия свят, смятана за най-висшия ешалон на клубния баскетбол и мечта за всеки състезател.

1. Типстър лига НБА: Предистория

Националната баскетболна асоциация стартира през 1946 в Ню Йорк, в нея в момента се състезават 30 отбора – 29 от САЩ и 1 от Канада. Разделя се на Източна и Западна Конференция, всяка от коята има 3 дивизии.

Лигата се радва на огромна популярност не само в Америка, но и в целия свят. В нея играят най-добрите и най-скъпоплатени баскетболисти. Мачовете и тяхното предаване на живо по телевизията и онлайн предизвикват огромен интерес по целия свят, а всеки баскетболен фен на планетата има любим отбор от НБА. Това постепенно превръща срещите от НБА не само в атрактивни за гледане сблъсъци, но и в любими събития за спортни залози. Ако и вие имате знания за баскетбола може да ги проверите както у нас в НБА конкурса така и на сайтове на букмейкъри. С бонус код в бет365 ще ви по-лесно да започнете.

С нашата типстър лигата на НБА ние ви предлагама възможност да покажете своята компетентност и да спечелите атрактивни награди, учайствайки напълно безплатно и правейки прогнози за баскетболните мачове от НБА. Покажете, че сте най-добър в прогнозите и наистина разбирате от американски баскетбол като се регистрирате напълно безплатно в НБА типстър лигата на нашия сайт. Всичко, което ви е необходимо е акаунт на нашия сайт. Това е типстър конкурс с награди, който ще ви мотивира да ставате все по-добри в прогнозите си. Продължете да четете и в следващия раздел ще видите как можете да се включите в най-добрия типстър конкурс за НБА.

2. Как да се включим в НБА типстър лигата?

Включването в нашата НБА типстър лига е изключително лесно. Процесът е същият като при други безплатните ни конкурси като типстър конкурсът 1х2. Всичко, което трябва да направите е да създадете акаунт на нашия сайт и можете да направите това напълно безплатно само за броени секунди. Просто кликнете на линковете към НБА типстър лигата предоставени в статията и напишете потребителското име, което искате да използвате, вашия имейл и парола.

НБА типстър лигата не е единственото нещо, до което ще имате достъп след регистрацията. На потребителите на нашия сайт предлагаме ревюта на букмейкъри, казино промоции и бонуси за залагания, всичко напълно безплатно. Можете да се регистрирате или логнете в сайта Бонускод и чрез социални мрежи и платформи като Туитър, Фейсбук или Гугъл.

3. Как да играем в НБА типстър лигата за прогнози?

Участието в НБА типстър лигата е изключително лесно. След като сте си създали акаунт на сайта и сте кликнали „присъедини се към турнира“, вече можете да започнете. За всеки ден на НБА типстър лигата администраторският екип ще публикува определени мачове и въпроси към тях, заедно с брой точки. Вие трябва да отговорите на въпросите, публикувани от екипа, и ако прогнозирате правилно развитието на събитията, получавате точки. Човекът с най-много точки в края на кръга ще спечели и участва за звездна награда. Ще стигнем до наградите съвсем скоро, но преди това нека видим как работят точките и коефициентите.

Не е така лесно както просто прогнозирането на изход от двубоя, защото всеки би избирал най-вероятните възможности за да може да спечели възможно най-много точки. Коефициентите служат за генериране на брой точки за всяка вярна прогноза. Т.е. ако сте избрали развой на събитията, който според коефициентите е по-малко вероятен, но все пак се случи, ще спечелите повече точки, отколкото бихте спечелили при избора и осъществяването на другата, по-вероятна според коефициентите възможност.

Същото е като при залагането на събития – ако заложите на определено събитие с висок коефициент, ще спечелите повече, отколкото бихте спечелили от залагенето на нисък. По същия начин работят и точките в нашата НБА типстър лига. Колко по-висок е коефициентът за вярна прогноза, толкова повече точки ще спечелите и по-голям шанс ще имате за добро класиране.

Все пак трябва да знаете, че ако направите грешна прогноза няма да спечелите никакви точки и тук идва моментът на познаването на играта и способностите за точни прогнози. Трябва да знаете кога да заложите на някой аутсайдер и кога да играете на сигурно, за да спечелите максимален брой точки. Ако сте сигурни в това можа и да залагате на спортните залози в Бетано.

4. НБА тиспстър лига – как да печелим?

Може да гледате много НБА, но това не означава задължително, че можете успешно да прогнозирате изходите от мачовете. Все пак, ако следите лигата или дори само познавате имената на отборите, това е един добър старт и можете да изпробвате късмета си дори без да правите проучване. Участието в нашата НБА типстър лига е напълно безплатно, а има и награди, затова защо да не опитате? НБА типстър лигата може да ви послужи и като ценен безплатен опит, ако тепърва планувате да прогнозирате мачове, правейки реални залози при букмейкър.

Погледнете формата на отборите, които играят, дали единият не е в добра серия, а другият не изпитва трудности в последните мачове. Винаги проверявайте формата на отборите като домакин и като гост. Ако отборът изпитва трудности като гост, но се спревя добре като домакин и следващата среща е на домашен терен, може би си струва да заложите на него.

Винаги проверявайте новините преди срещата, ако ключов играч е контузен това може се отрази сериозно на представянето на отбора и крайния изход. Също така, ако играч с по-малко значение е контузен, това също може да се отрази негативно на представянето, но не и на коефициентите, което ви дава по-голям шанс за точки в нашата НБА типстър лига.

И накрая, опитайте се да анализирате тактическите схеми на отоборите. Това, че един отбор е в дъното на таблицата и с по-слаби баскетболисти, не означава, че в дадена среща той не може да надделее с по-добра тактическа игра. Запомнете, че се борите за точки, а точките се дават на базата на коефициенти. Колкото по-голям е коефицентът, толкова повече точки ще спечелите, затова търсете къде могат да се получат изненади, за да имате по-голям шанс за награда. И като говорим за награди, нека видим в следващия раздел в какво се изразяват те.

5. НБА типстър лига – Награди

Има гарантиран награден фонд от $150 всяка седмица в нашата НБА типстър лига. Това е доста голяма сума за състезание, в което всеки може да се включи безпалтно, а награда печели не само първият в класирането.

Наградният фонд е разделен на няколко нива, като победителят печели най-голяма награда, но играчите до 7-мо място също печелят. Освен това, има бонус награда за играчът с най-добър резултат всеки ден. Така че, дори ако изглежда, че нямате шанс за първо място, все пак можете да спечелите награда и това е, което прави нашата НБА типстър лига много добра възможност за всеки, който се включи.

Не забравяйте, че трябва да се регистрирате на нашия уебсайт и да добавите данните на Вашата банкова сметка. Проверете добре дали всичко съвпада, защото по тази сметка ще ви бъдат превеждани евентуалните награди. Проверете данните на Вашата сметка, за да не останете разочарвани, ако спечелите награда.

Така че, какво чакате? Има награди за печелена в нашата безпалтна НБА типстър лига, затова побързайте да се присъедините сега!

коментар ТипстърЛигаНба
Коментари (0)
Играйте отговорно