BonusKod.bg bg

Конни надбягвания залози

от Бонус Код до
Конни надбягвания залози

Макар в днешния свят и особено в България това да не е най-популярния вид спортни залози, то няма как поне да не сте чували за залози на конни надбягвания. Тези залози предшестват залозите на футбол, баскетбол, тенис и други спортове, по простата причина, че конни състезания е имало и преди утвърждаването на тези спортове. Конните надбягвания са едни от най-старите, най-сложните и най-популярните видове хазарт въобще и вероятно да сте чували или чели за тях във филми и книги.

Ние имаме нашето подробно ръководство за начинаещи в залагането на конни надбягвания, но с тази статия бихме искали да ви представим един по-съкратен, обобщаващ и информиращ обзор на може би най-класическия тип залагане.

1. Къде се залага на конни надбягвания?

Преди да обясним повече за залагането на този спорт, може би се чудите къде да залагаме на конни надбягвания. Когато отваряте страниците на легалните български букмейкъри тези залози далеч не са първите, които излизат на първа страница, а понякога не само е трудно да ги намерите, но и липсват в предложението на някои сайтове. Това е така поради причината, че извън Обединеното кралство и неговата сфера на влияние, залагането на този спорт в момента отстъпва сериозно на други спортове.

Затова и при българските букмейкъри не навсякъде ще немерите възможности за залагане на конни надбягвания. Добър избор обаче е Бет365, където залози на този спорт не липсват. Там ще намерите различни състезания от различни държави – най-вече Великобритания и Ирландия, Австралия и Нова Зеландия и други държави от британската сфера.

bet365
bet365
Бонус Спортове
До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365

Състезания се провеждат всеки ден, затова ако намерите точния букмейкър, няма да липсват събития, на които да започнете вашето пътуване в света на залагането за конни надбягвания.

Интересна опция, която букмейкърите все повече предлагат е залагането на виртулани коне. В света на спортните залози виртуалните спортове са компютърни симулации на реален спорт със свободно генерирани турнири и участници. Те не бива да се бъркат със залагането на е-спортове, което представлява залагане на реални хора, които играят компютърни игри.

Само най-популярните за залагане спортове имат своите виртуални еквиваленти и затова конните надбягвания са един от тях. В Бетано имате възможност да залагате на виртуални конни надбягвания в секцията с виртуални спортове.

2. Общ преглед на залагането на конни надбягвания

В общи линии залагането на конни надбягвания се изрязава в това да познаете кой кон ще спечели дадено състезание. По това те си приличат много със залозите за гонки с хрътки и обикновено ще намерите тези секции близо една до друга в предложенията на сайтове за залагане достъпни с промокодове за онлайн букмейкъри.

В залагането на конни надбягвания има най-различни видове залози, ще се опитаме съвсем бегло да ви представим някой от тях.

Най-стандартния залог е този, да познаете кой кон ще бъде пръв. Ако вашият кон спечели – то печелите и вие. Това е най-популярния вид залог.

Можете да заложите обаче и на това, дали избраният вас кон ще се класира в Топ 2, Топ 3 или Топ 4, като съответно имате по-голям шанс, но и по-нисък коефициент.

Можете да комбинирате залогът за победа със залозите за класиране до определено място – така при победа се изплащат както по-ниския, така и по-високия коефициент, но при по-задно класирите си гарантирате поне някаква печалба.

Друга възможност за залог е да познаете кои 2, 3 или 4 коня ще класират съответно в Топ 2, 3 и 4.Тук имате опция да познете това с точното им подреждане, което разбира се ще има много висок коефициент, или класирането им без значение кой точно кое място ще заеме.

Освен това можете да правите комбинаци от залози – двойни тройни, четворни и др. Можете например да комбинирате печалба в две различни състезания, подобно на начина, по който комбинирате изхода от мачове в един фиш.

Както и при другите спортове, тук можете да залагате не само на определено състезание, но и на серия от състезания и турнири, като прогнозирате дългосрочно крайния победител. При конни надбягвания случват се и много изгодни коефициенти затова предлагаме да раберете как се залага на завишени коефициенти и да опитате.

3. Как се печели от залагане на конни надбягвания?

Надяваме се, че отговорът на въпроса как да печелим от залагане на конни надбягвания няма да ви откаже поне да опитате този вид залози. Залагането на конни надбягвания не е сред най-лесните и изисква да отделите време и усилия за проучване, както и за изпробване. На първо място трябва да се запознете добре с видовете залози за конни надбягвания и вариациите им. Терминологията при набдягванията (вкл. и гонките с хрътки) е съвсем различна от тази, на която вероятно сте свикнали в отборните и индивидуални спортове и може да бъде объркваща, особено в началото. Това важи и за начина по който функционират видовете залози. Следващата стъпка е да се запознаете с видовете състезания, както и с различните турнири в различните държави. Хубаво е да навлезете малко в спорта преди да се впуснете в залагане. Освен това, разбира се, трябва постоянно да следите представянето на различните коне, логиката в правилата, кривата на предстаяване на определен кон в зависимост от състезанията и т.н. И накрая, но не на последно място – в конните надбягвания дисциплината и следенето на бюджета е от изключителна важност, затова е необходимо да бъдете много внимателни и в това отношение.

Поради дългата си история залагането на конни надбягвания се е превърнало почти в цяла отделна „наука“. Затова, ако искате да печелите, започнете да изучавате сериозно тази наука. Добър начин да започнете е нашия конкурс за залагане 1Х2, където може да опитате различни тактики без да рискувате парите си.

4. Залози на конни надбягвания – често задавани въпроси

4.1 ❓ Къде мога да намеря възможности за залагане на конни надбягвания?

Добър избор за българския пазар е букмейкърът Бет365. Като един от най-глобалните сайтове за залози, Бет365 предлага много добри възможности за ежедневно залагане на реални конни надбягвания. Друга опция е да потърсите залози за виртуални конни надбягвания, каквито се предлагат например на сайта на Бетано.

4.2 ❓ Какво е нужно за успешно залагане на конни надбягвания?

При залагането на конни надбягвания е изключително важно да разбирате много добре както от конния спорт и неговите правила, така и от спецификите на залагането, видовите залози, логиката на състезанията и представянето на отделните коне. Освен това трябва много добре да управлявате своя бюджет.

4.3 ❓ Защо да залагам на конни надбягвания?

Има много причини за това. Залагането на конни надбягвания изисква по-дълбоко разбиране на материята и трудно може да доведе до печелба ако се прави произволно. Това би могло да е добро предизвикателство за вас. Освен това залагането за конни надбягвания може да донесе по-сигурни и постоянни печалби в дългосрочен план, ако към него се подходи сериозно. Трета причина би могла да бъде неговото престижно положение в света на залозите – залагането на конни надбягвания е класичко джентълменско хазартно занимание с много дълга традиция.

коментар КонниНадбягванияЗалози
Коментари (0)
Играйте отговорно